21st Greentury parte din programul “LABORATORUL CREȘTEM COMUNITĂȚI #ÎNSTAREDEBINE“

in stare de bine
21st greentury in stare de bine

ONG la început de drum

La un an de la înființare, la 21st Greentury sărbătorim prin a le mulțumi partenerilor noștri, ce ne-au fost alături.

Cum a fost? în 3 cuvinte…

Divers, Deschis și Asumat,

o experiență ce a depășit orice așteptare

Pe scurt:

  • Perioada: 28 mai-01 iunie 2022 
  • Locul de desfășurare: Aluniș, comuna Colți, jud. Buzău
  • Invitați: reprezentanți ai comunităților locale și practicieni din diferite medii
  • Scop: 5 zile de învățare accelerată prin oportunitatea de a experimenta diferite tehnici și metode de lucru la nivel individual și organizațional

Prin participarea în cadrul acestui program, am avut ocazia să cunoaștem personalități locale cu inițiativă și drag de oamenii din comunitățile lor, ce au venit cu diferite abordări care ne-au ajutat să integrăm mai bine ansamblul lucrului împreună. Diversitatea a constat și între participanții aleși, eram reprezentanți ai asociațiilor din mai multe colțuri ale României. 

Deschiderea tuturor celor prezenți cu care interacțiunile au avut loc, de a comunica și împărtăși propriile lor experiențe, au ajutat la coagularea grupului și la a experimenta sentimentul de apartenență la însăși comunitatea nou creată de acolo, În Stare de Bine.

Odată cu trecerea timpului, am observat că activitatea din cadrul organizației s-a îmbunătățit în urma acestui “laborator“ în ceea ce privește pașii necesari conturării unei comunități, iar lucrul cel mai de preț pe care l-am simțit este impactul unui scop comun într-o comunitate în formare.

ProiectGreentury derulat de asociația 21st Greentury și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Dezvoltarea Sociatății Civile. 

www.instaredebine.ro

greentury

in stare de bine
21st Greentury
Logo