Youth Speak Forum 2022 (AIESEC Romania)

AIESEC în România revine cu o nouă ediție Youth Speak Forum

youth speack forum

Eveniment incheiat

Te așteptăm la Youth Speak Forum

Anul acesta, AIESEC în România revine cu o nouă ediție Youth Speak Forum. Pe 13-14 mai, studenții și tinerii sunt invitați să descopere mai multe despre Egalitate și Diversitate în companiile din România si să vină cu soluții pentru problemele de interes social.

În prima zi a evenimentului, participanții vor avea șansa să ia parte la workshop-uri și keynote-uri, toate desfășurate online, facilitate de parteneri precum Accenture, Coca Cola, Banca Transilvania și nu numai. Astfel își pot îmbogăți perspectivele despre egalitate, diversitate și incluziune la locul de muncă.

Cea de-a doua zi se va desfășura fizic, în 5 locații din țară (Brașov, București, Craiova, Galați și Timișoara), iar tinerii vor pune în practică cunoștințele acumulate, prin realizarea unor proiecte. Cele mai bune idei create în timpul evenimentului vor fi premiate de către parteneri și implementate în comunitate. 

Participarea la eveniment este gratuită, iar locurile în cadrul workshop-urilor sunt limitate. Tinerii interesați își pot rezerva un loc completând formularul de mai jos:

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global asociația există încă din 1948. AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri și urmărește dezvoltarea leadership-ului și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

greentury

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

21st Greentury
Logo