Capitalism Sustenabil in Romania

42 de ani au fost necesari sa implementam un nou sistem economic, sa il experimentam si sa constatam ca poate nu este cea mai buna varianta. 42 de ani de socialism cu o economie planificata in care regulile pietei libere au fost rescrise complet.

33 de ani au trecut de cand am implementat un alt sistem economic: capitalismul. Societatea a inceput deja sa simta unde exceleaza capitalismul si unde da gres.

In ultima perioada a devenit popular un update pe care multe economii dezvoltate l-au instalat deja. Este un update de baza al capitalismului care urmareste redirectionarea umanitatii catre o cale sustenabila.

Scopul acestui update este de a folosi puterea pietei libere pentru a crea un impact benefic asupra societatii si a mediului. Tradus, mesajul este: poti prospera si comportandu-te decent.

Proiectul pe care il vom lansa in curand la nivel national faciliteaza schimbarea acestei paradigme de business, schimbare care poate fi dificila fara un ghid.

21st Greentury lucreaza la acesta initiativa non-profit pentru a accelera trecerea Romaniei la o economie sustenabila. Vom oferi o cale clara si usoara catre sustenabilitate companiilor mici si mijlocii din Romania.

Adrian Tudorache – 21st Greentury

21st Greentury
Logo